Elektrotechniek | Johan Wilgenburg Installatiebedrijf

Elektra

Compleet in elektrotechniek

Voor alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Van advies tot montage, het installeren van een nieuwe of wijzigen van een bestaande elektrotechnische installatie, tot het verhelpen van stroomstoringen.

Een greep uit onze elektrotechnische installatiewerkzaamheden:

  • Leveren, plaatsen aanpassen of uitbreiden van meterkasten
  • Aanleggen en aansluiten van bekabeling
  • Aanbrengen van wandcontactdozen (stopcontacten)
  • Plaatsen van werkschakelaars en motorbeveiliging
  • Aansturing en regeling van diverse apparatuur


EEN HELDER ADVIES

Licht en noodverlichting


Wij kunnen complete verlichtingsplannen voor u verzorgen. Daarbij wordt in het bijzonder gelet op het benodigde verlichtingsniveau en energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan ledverlichting en de bijbehorende subsidieregeling. Ook kan eventuele noodverlichting volgens de huidige normen in het advies worden meegenomen.

Wij plaatsen verlichting onder andere in stallen, opslagloodsen, winkels, werkplaatsen, scholen, kantoren en woningen.VOOR UW GEMAK

Domotica

Domotica, ofwel huisautomatisering, biedt heel wat voordelen op het gebied van veiligheid, comfort, energiebesparing en flexibiliteit.

Weet dat uw woning en spullen veilig zijn met een slim alarmsysteem, bespaar energie met een slimme thermostaat, bedien slimme verlichting vanuit uw stoel, met handige timers of sensoren, slimme rolluiken of gordijnen die automatisch open of dicht gaan op basis van invallend daglicht. Zomaar een greep uit de domotica-mogelijkheden. Het mooie is dat veel huisautomatiseringssystemen draadloos zijn en snel gemonteerd kunnen worden, dus zonder hak- of breekwerk.

CONTACTGEGEVENS

Installatiebedrijf Johan Wilgenburg

Neem contact met ons op:
0594-507300

www.johanwilgenburg.nl

info@johanwilgenburg.nl

LOCATIE

Centraal in het Westerkwartier
SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteit op social media

Wij zijn actief in onder meer Niekerk, Oldekerk, Sebaldeburen, Grootegast, Zuidhorn, Noordhorn, Grijpskerk, Boerakker, Leek, Marum en Groningen.