Service en Onderhoud | Johan Wilgenburg Installatiebedrijf

VOORKOM UITVAL

Service & Onderhoud

Door uw verwarmings-, warmwater- en ventilatieapparatuur regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u onverwachte storingen en onveilige situaties. Met periodiek onderhoud blijven uw toestellen in topconditie.

Onderhoud van uw verwarmingsapparatuur, ventilatie- of wtw-unit is periodiek nodig. Hierdoor gaat uw toestel langer mee en voorkomt u dure reparaties. Daarnaast maakt goed onderhoud uw apparatuur energiezuiniger en veiliger. Geen onderhoud kan leiden tot gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging.Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een juiste werking en lange levensduur van uw cv-installatie. Onze onderhoudsdienst houdt uw installaties graag in goede conditie. U kunt zo altijd rekenen op een behaaglijke temperatuur en een lekkere warme douche. Naar wens kunt u uw installaties door ons periodiek laten onderhouden en bent u verzekerd van periodieke inspecties en als het nodig is reparatie van uw cv-toestel. Installatiebedrijf Johan Wilgenburg kent past het schema voor het onderhoud aan uw verwarmingsketel graag aan op uw wensen en specifiek op uw situatie. Wij verzorgen het onderhoud in heel Noord Nederland, zoals bijvoorbeeld de gemeente Westerkwartier, in het bijzonder de plaatsen Niekerk, Oldekerk, Faan, Sebaldeburen, Zuidhorn, Grootegast, Noordhorn, Grijpskerk, Leek, Tolbert, Roden en Marum.


KEURING ARBEIDSMIDDELEN

NEN 3140

Een werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van elektrische installaties. Met het oog hierop zijn periodieke inspecties volgens NEN 3140 noodzakelijk.

Installatiebedrijf Johan Wilgenburg voert de NEN 3140 inspectie uit conform de kwaliteitseisen van het Criteria voor Toezicht en rapporteert gebreken en defecten. Dit rapport geeft een goed beeld van de staat van de installatie qua functionaliteit en veiligheid.

U ontvangt van ons keuringsrapporten bij uw elektrisch gereedschap en naar wens een inventarisatielijst met alle materialen. Hiermee heeft u een mooie basis voor bijvoorbeeld een gereedschapslijst per voertuig.

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij al jaren partner voor de keuringen elektrische arbeidsmiddelen als onderdeel van een VCA of ISO audit.CONTACTGEGEVENS

Installatiebedrijf Johan Wilgenburg

Neem contact met ons op:
0594-507300

www.johanwilgenburg.nl

info@johanwilgenburg.nl

LOCATIE

Centraal in het Westerkwartier
SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteit op social media

Wij zijn actief in onder meer Niekerk, Oldekerk, Sebaldeburen, Grootegast, Zuidhorn, Noordhorn, Grijpskerk, Boerakker, Leek, Marum en Groningen.