Beveiliging | Johan Wilgenburg Installatiebedrijf

ZOVEEL MEER DAN ENKEL CAMERA’S

Beveilig wat van u is!

Bij beveiliging denkt iedereen aan alarmsystemen en camera’s. Echter is beveiliging zoveel meer. Wat dacht u van brandbeveiliging of beveiliging van elektrische installaties? Installatiebedrijf Johan Wilgenburg is op deze gebieden uw aangewezen partner.

Alarmsysteem / Camera systeem

Bij een nieuw te installeren alarmsysteem gaan we eerst ter plekke om de elektronische maatregelen te inventariseren. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en hoe u dat organisatorisch in uw privé of zakelijk leven kunt inpassen. Een gevoel van veiligheid is heel belangrijk, maar het mag uw bewegingsvrijheid niet belemmeren.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over het toepassen van een alarmsysteem, al dan niet gecombineerd met camerabeveiliging.

Brandmeld installatie en noodverlichting

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een samenstel van onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch opengezet of er wordt een blussysteem geactiveerd.

Een automatische brandmeldinstallatie laat de aanwezigen in een gebouw via optische en akoestische signalen weten dat het gebouw moet worden geëvacueerd in het geval van brand of een ander noodgeval. Ook kan de installatie een alarmering verzorgen bij een externe ontvanger, zoals de brandweer, en kan ze systemen in werking stellen die de verspreiding van vuur en rook beperken of helpen voorkomen.

Brandbeveiliging is uitstekend te combineren met noodverlichting zodat u de algehele veiligheid naar een hoger niveau tilt.

Ontruimingsinstallatie

In tegenstelling tot een technische brandmelding is een ontruimingsinstallatie een verzameling van elektronische, bouwkundige en organisatorische maatregelen. De installatie zelf bestaat uit een elektronisch gedeelte met een automatische brandmelding of een handmatige melding. Het glas van een melder wordt handmatig gebroken en daardoor gaat het alarm. Dat bestaat uit een zogenaamde slow-woop, vaak ondersteund door een knipperend licht.


CONTACTGEGEVENS

Installatiebedrijf Johan Wilgenburg

Neem contact met ons op:
0594-507300

www.johanwilgenburg.nl

info@johanwilgenburg.nl

LOCATIE

Centraal in het Westerkwartier
SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteit op social media

Wij zijn actief in onder meer Niekerk, Oldekerk, Sebaldeburen, Grootegast, Zuidhorn, Noordhorn, Grijpskerk, Boerakker, Leek, Marum en Groningen.