Gas en Verwarming | Johan Wilgenburg Installatiebedrijf

Nieuwe CV of onderhoud bestaande

Verwarming

Warm water en een aangename temperatuur in uw woning op elk gewenst moment van de dag. Lekker koken op gas. Vandaag de dag zijn dit zeer belangrijke elementen die bijdragen aan ons wooncomfort. Door uw gas- of verwarmingsinstallatie door Wilgenburg te laten onderhouden wordt het gebruik het vorenstaande bijna vanzelfsprekend.

Is uw CV ketel tussen de 12 en 15 jaar oud en aan vervanging toe? Grote kans dat u nu onnodig hoge kosten maakt. Met een nieuwe CV ketel bespaart u flink op uw energierekening, tot wel honderden euro’s per jaar. Door onze expertise en jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van CV installaties worden wij regelmatig warm aanbevolen.

Een nieuwe CV ketel kopen is een belangrijke investering. Daarbij is niet eenvoudig om de juiste CV ketel uit te zoeken. Wilt u CV advies op maat? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag zodat u lang plezier hebt van uw investering. Samen zoeken we de perfecte balans tussen maximaal comfort, minimale gebruikskosten en de beste duurzaamheid.WARM AANBEVOLEN

Onderhoud CV installatie

Iedere CV ketel heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Door onze ervaring weten we precies hoe we uw CV ketel zuinig, veilig en storingsvrij houden.

Onderhoud van uw CV ketel is heel belangrijk. Dankzij goed CV ketel onderhoud bespaart u niet alleen behoorlijk op uw stookkosten, uw CV ketel gaat langer mee en u voorkomt storingen. Een CV ketel gaat namelijk altijd kapot wanneer u hem nodig heeft. En er is niets vervelender dan dat midden in de winter de verwarming het begeeft.

Een goed onderhouden cv-ketel laat u minder snel in de steek, is veilig, werkt zuiniger, en gaat langer mee. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze CV ketel onderhoud experts.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Door slecht onderhoud aan de CV installatie en te weinig ventilatie ontstaat er hoog risico op koolmonoxidevergiftiging. Voorkom vergiftiging met regelmatig en vakkundig CV ketel onderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas en hoe u dit voorkomt.CONTACTGEGEVENS

Installatiebedrijf Johan Wilgenburg

Neem contact met ons op:
0594-507300

www.johanwilgenburg.nl

info@johanwilgenburg.nl

LOCATIE

Centraal in het Westerkwartier
SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteit op social media

Wij zijn actief in onder meer Niekerk, Oldekerk, Sebaldeburen, Grootegast, Zuidhorn, Noordhorn, Grijpskerk, Boerakker, Leek, Marum en Groningen.